pondělí 10. srpna 2015

Novinky/ Wishlist summer 2015/ News

Tento měsíc přicházím s novým Wishlistem na léto 2015. Samozřejmě né všechno jsou novinky, ale mě padly do oka až tohle léto a zařadily se tak do mého seznamu přání.  Ikdyž už sme v druhé půlce léta, stále je venku přes 35 stupňů a léto ještě zdaleka nekončí, hlavně co se týče teplot. Mimo to letní slevy jsou teď v plném proudu tak se nechte inspirovat :)

Flower running shoes

Není nic pohodlnějšího než tenisky a když jsou zároveň něčím zajímavé můžou se stát skvělým doplňkem do města, na vycházku nebo třeba do školy. Barevné tenisky se hodí k legínám nebo kraťasům a volnějšímu tričku. Zkrátka hodí se skoro ke všemu stačí dobře kombinovat.





Wallet

K létu patří pláže a slunce a i v tomhle období stejně jako v každém jiném je potřeba mít po ruce šikovnou peněženku. Nebylo by na škodu oživit svoje doplňky zajímavou výraznou peněženkou, která přímo připomíná léto. Já osobně mám ráda větší formát peněženek, kam se vám vejde úplně všechno. Jsou sice méně skladnější, ale zato máte kam dát drobné.

Statement necklace

Pokud máte spoustu jednobarevných obyčejných triček stejné jako já jsou obří náhrdelníky ideálním doplňkem. Náhrdelník je sám o sobě hodně výrazný, takže není potřeba si brát barevné ani nějak extra zdobené oblečení. Rozhodně bych k němu nekombinovala velké výrazné naušnice. I tak upoutá pozornost a vypadá v s letním outfitem skvěle.







Women jacket

Když se v létě trochu ochladí stačí na sebe hodit sako a bezproblému můžete jít ven. Sako se taky dá kombinovat skoro se vším záleží na barvě a střihu. Pokud si vyberete jednobarevné například černé nebo bílé můžete si ho kdykoliv vzít na sebe například se skinny jeany nebo i s kraťasy doplnit ho  více náramky nebo náhrdelníkem.








Colorful Skater skirt

Pokud už pár Skater sukní nebo "sukní do A" máte, dáte mi za pravdu, že jsou elegantní, pohodlné a dají se vzít v létě skoro s jakýmkoliv tričkem nebo halenkou pokud si ji zastrčíte pod sukni. Já někdy přes sukni s tričkem dám kovový nebo černý pásek a vytvoří tak elegantní look zároveň není vidět, jak je tričko zastrčené. Díky pouzdrovým sukním sem kdysi všechny sukně odsoudila jako nepohodlné a nepraktické, ale skater skirt se hodí i na dlouhé letní procházky a nijak vás neomezuje.









Crop top

Co už vzít na sebe když už je tak horko? Jednoduchý crop top. Nejlépe se hodí k sukni nebo kraťasům a v létě si ho pohodlně můžete vzít na pláž nebo do města a nebude vám tak horko.
Můžete zvolit i variantu tenkých ramínek s podprsenkou, ale já mám radši trochu elegantnější a "uzavřenější" crop top.





Žádné komentáře :

Okomentovat

Copyright © 2014 Diary of wallflower

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi